27-04-2018
Eerste marathon Oldebroek.
Traditioneel begint het marathon seizoen op Koningsdag in Oldebroek.
De dag die voor VV speedskating met grote letters in de agenda stond. Aleid Klompmaker was helaas geblesseerd, maar de rest van het team stond gebrand aan de start.

30-03-2018
VV Speedskating 2018
Nu de winter dan echt is afgelopen, en er ook mooie resultaten werden behaald op de schaats, is het weer tijd om over te schakelen op de wieltjes.
Onlangs hebben we als team en begeleiding de koppen bij elkaar gestoken en alle laatste zaken besproken, waarna we nu echt gestart zijn met de trainingen.

10-10-2017
Seizoen 2017
Op het moment van schrijven is het vooral nat buiten en staat er veel wind. De herfst is begonnen. Dat houd in dat het skeeler seizoen voorbij is.
VV Speedskating heeft het seizoen afgesloten met de marathon van Berlijn. Duizenden skaters, nog veel meer publiek en een boel sfeer.

26-08-2017
Hallum.
Afgelopen zaterdag werd het Open Nederlands kampioenschap verreden in Hallum. Jaarlijks de grootste wedstrijd van het seizoen.
Een wedstrijd over 100 km dwars door de Friese polders. Veel wind staat er altijd, maar gelukkig was het droog. Althans dat dachten we. Prachtig zonnig was het tot 5 minuten voor de start de sluizen open gingen, en het parcours nog even kletsnat regende. Tijd om andere wielen te steken was er niet meer dus opletten geblazen.

15-07-2017
Finale marathon Otterlo.
Afgelopen zaterdag was het nog eenmaal koers.

De finale wedstrijd van de marathon competitie 2017.Gezellig is het altijd wel in Otterlo, met volle terrassen, veel publiek en grote namen aan het vertrek.

08-07-2017
Remon Vos VV Speedskating wint in Staphorst!

Afgelopen zaterdag stond de skeeler marathon in Staphorst op het programma. Voor de mannen van VV speedskating een koers in de thuishaven, kortom nu moest het gebeuren!

24-06-2017
Marathon 't Harde
Afgelopen zaterdag waren onze mannen in 't Harde voor de marathon.
Een ontzettend snel parcours was er door de organisatie uitgezet. En toen de gecombineerde A en B wedstrijd vertrokken was lag het tempo vanaf de eerste meter bijzonder hoog op het mooie, en gelukkig droge asfalt.

15-06-2017
De reeks NK wedstrijden werd afgesloten met de traditionele marathon. Aan de start namens VV speedskating. Ian van Zutphen, Remon Vos en Gerwin Smit.
Op een enorm lastig parcours in Arnhem werden de titels verdeelt.

08-06-2017
NK baan 2017.Inmiddels zitten de Nederlandse kampioenschappen op de baan erop. De rijders van VV speedskating hebben zich goed in de strijd gemengd.
Wat met name opviel was dat de mannen als team goed presteerden. Er werd goed samen gewerkt en gereden voor elkaar.

31-05-2017
Update VV Speedskating.
Aankomende periode staan de Nederlandse kampioenschappen Baan en Marathon voor de deur.
Goed om eerst eens even te kijken hoe het de rijders van VV speedskating verging de afgelopen weken.

09-05-2017
Zware koers in Steenwijk voor de rijders van VV Speedskating.Of je het nu een mooi rondje vind of niet, de jaarlijkse skeelerklim van Steenwijk is een van de grotere wedstrijden voor de skeeleraars.
Een lastige ronde met een klim, dijk met veel wind en een supersnelle afdaling. Een mega peloton aan de start, aangevuld met enkele buitenlandse toppers.

27-04-2017
Marathon Cup 1 Oldebroek, eerste podium is binnen!
Koningsdag. Voor de skeeleraars betekent dat de aftrap van het marathon seizoen.
Traditie getrouw word dit gehouden in het Mekka van het skeeleren, namelijk Oldebroek.Een parcours met ruw asfalt, veel wind en een lage temperatuur maakten de wedstrijd loodzwaar, wat overigens voor het publiek zeer aantrekkelijk was.

17-03-2017
Het aftellen is begonnen.Het grote aftellen is begonnen voor de mannen van V&V speedskating. Reikhalzend word er uitgekeken naar de eerste wedstrijden.
Ook dit jaar zien we naast de Warx ploeg ook de Buchli formatie weer in het peloton verschijnen. Net als vorig jaar zien we Kevin Spronk en Werner Vos in deze kleuren aan de start verschijnen.

07-03-2017
Winter 2016-2017 V&V Speedskating.
Na een succesvolle zomer, gingen ook de rijders van de V&V Speedskating formatie het ijs op om te ''overwinteren'' zo als dat zo mooi heet.

07-10-2016
De herfst is weer begonnen en de bladeren vallen weer van de bomen. Dit betekend dat er voor ons een einde is gekomen aan de mooiste zomersport die er is; het inline skaten of skeeleren.

24-09-2016
Als afsluiter van het skeelerseizoen 2016 stond voor Jan, Ian en Gerwin de World Inline Cup in Berlijn op het programma. Een geweldig evenement met een route langs alle hotspots van Berlijn en met finish onder de Brandenburger tor.
Deze misschien wel mooiste marathon van het jaar wordt in Berlijn gecombineerd met een groots hardloopfestijn.

16-07-2016
Gerwin Smit wint KNSB Marathon Cup Skeeleren 2016.
Tijdens de finale wedstrijd die werd verreden in ’t Harde, heeft Gerwin zijn leidende positie in het algemeen klassement niet meer uit handen gegeven en zich verzekerd van de winst in de Marathon Cup.

01-07-2016
In Staphorst stond zaterdag de 6e wedstrijd om de Marathon Cup op het programma, voor VV speedskating de thuiswedstrijd van het seizoen.
Het werden spectaculaire wedstrijden op het selectieve parcours rondom de Tippe

10-11-12 juni - 2016
NK Baan en weg 10-11-12 juni te Heerde
Afgelopen weekend stonden het NK Baan en NK Weg inline skaten op het programma.
Ook VV Speedskating was daar uiteraard van de partij om te strijden voor de titels. Een weekend met een vol programma.

04-06-2016
4 Juni stond door velen met rode stift gemarkeerd op de kalender. In Otterlo waren nationale titels te verdienen op de marathon
. Het team reed goede wedstrijden, maar een uitschieter in het resultaat bleef uit

21-05-2016
Weer overwinning voor Gerwin Smit.
De vierde wedstrijd in de strijd om de Marathon Cup werd verreden in Gouda.
Op een snel parcours was het Gerwin die wederom solo als eerste de finish wist te bereiken. Het betekende de tweede overwinning op rij voor de man uit Rouveen
.

07-05-2016
Fantastisch resultaat voor VV speedskating in tropisch Veendam.

De derde etappe in de Marathon Cup is afgelopen zaterdag gewonnen door Gerwin. Met deze zege steeg Gerwin ook naar de koppositie in het algemeen klassement.

26-04-2016
Tijdens het dubbele openings ‘weekend’ om de KNSB Marathon Cup kregen de Nederlanders bezoek van veel Fransen, Italianen, Spanjaarden en Zuid-Amerikanen.
Een sterk internationaal deelnemersveld maakte de competitie zwaar, maar vooral mooi! De ploeg heeft zich deze 2 dagen goed laten zien, voluit gestreden en mooie resultaten behaald
.

16-04-2016
In Goes stond de openingswedstrijd voor het skeelerseizoen 2016 op het programma.

Kevin, Ian en Gerwin waren namens VV speedskating afgereisd naar Zeeland. De nieuwe kleding paste als gegoten, de weergoden waren gunstig gezind en de gevreesde regen bleef uit
.

23-03-2016
Warx Personeelsdiensten nieuwe hoofdsponsor VV speedskating."VV speedskating" heeft met Warx Personeelsdiensten een nieuwe hoofdsponsor gevonden.

Met de ondersteuning van meerdere sub-sponsoren wordt er ook in 2016 een skeelerploeg met ambitie gepresenteerd.

 

Design: Riet de Jager