17-03-2017

Het aftellen is begonnen.

Het grote aftellen is begonnen voor de mannen van V&V speedskating.
Reikhalzend word er uitgekeken naar de eerste wedstrijden.

Ook dit jaar zien we naast de Warx ploeg ook de Buchli formatie weer in het peloton verschijnen. Net als vorig jaar zien we Kevin Spronk en Werner Vos in deze kleuren aan de start verschijnen. Na een jaar met helaas veel blessure leed, zijn de mannen gebrand om er dit seizoen wat moois van te maken, en de voorbereidingen lopen goed. Zowel Spronk al Vos rijden dit jaar de marathons in de B categorie, en de baanwedstrijden bij de Junioren.

Nieuw bij V&V speedskating is Aleid Klompmaker.

De 20 jarige rijder uit Oosterwolde reed zich vorig jaar regelmatig bij de eerste drie in de B categorie, en zal dit seizoen in de kleuren van Buchli aan de start verschijnen bij de A-rijders.

De mannen in het zwart-rode tricot van Warx zijn de inmiddels welbekende namen.
Ook deze mannen tellen af richting de seizoens opening. Gerwin Smit, Rémon Vos, Ian van Zutphen, Jan van Loon en Kevin van der Horst zijn de namen die in 2017 de kleuren van Warx verdedigen!

Kortom de mannen van V&V speedskating gaan er ook deze zomer weer vol voor! Komt u de mannen aanmoedigen straks in de marathons of baanwedstrijden?