10-10-2017

Seizoen 2017

Op het moment van schrijven is het vooral nat buiten en staat er veel wind. De herfst is begonnen. Dat houd in dat het skeeler seizoen voorbij is. VV Speedskating heeft het seizoen afgesloten met de marathon van Berlijn. Duizenden skaters, nog veel meer publiek en een boel sfeer. Wereldtop aan de start. Tussen dat geweld hebben de mannen van Warx en Buchli mee gestreden. Een mega ervaring, en een mooie afsluiter van het seizoen. Maar dat het geen toertocht was lieten de rijders wel zien. De meesten van het team hadden een eindtijd rond de 60 min. Ongelofelijk hard is er dus gereden.

Al met al een seizoen met veel top 5 noteringen, podiumplekken maar vooral veel progressie bij de rijders.

Maar dit alles had natuurlijk niet gekund zonder onze sponsoren. Als team zijn we de sponsoren enorm dankbaar voor hun steun en support het afgelopen seizoen. Verder willen we iedereen die op welke manier dan ook een steentje heeft bijgedragen, zodat wij als rijders en begeleiders met onze sport bezig kunnen zijn, hartelijk bedanken.

VV Speedskating zal de komende maanden de ijzers onderbinden. De meeste rijders vinden we terug in de landelijke beloften competitie, die op zaterdag 21 oktober van start gaat op de altijd sfeervolle Jaap Eden ijsbaan in Amsterdam.