23-03-2016

Warx Personeelsdiensten nieuwe hoofdsponsor VV speedskating.

"VV speedskating" heeft met Warx Personeelsdiensten een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Met de ondersteuning van meerdere sub-sponsoren wordt er ook in 2016 een skeelerploeg met ambitie gepresenteerd. Na het vertrek van o.a. Mark Horsten is besloten met één ploeg verder te gaan, daar waar er in 2015 nog twee ploegen namens "VV speedskating" aan de start verschenen.

Warx personeelsdiensten is een relatief nieuw bedrijf in de uitzendbranche maar brengt desondanks veel ervaring met zich mee. Het bedrijf typeert zich met korte lijnen, duidelijke afspraken en openheid. 'en daarmee past het perfect bij deze skeelerploeg' aldus manager Appie Vos, 'Warx is te vergelijken met onze ploeg; jong, ambitieus, talentvol maar wél met ervaring en de juiste mentaliteit'.

Naast Warx zijn ook o.a. Timmerman Transport B.V., Diesel Buchli B.V., Talen machines en Derks Training en Coaching verbonden verbleven. 'We zijn dankbaar dat we de mogelijkheid hebben om samen met enthousiaste en gepassioneerde sponsoren een zomer lang het maximale uit deze groep skeeleraars te halen' glundert Vos.

Appie Vos toont zich als manager van de ploeg met name content met het behoudt van Jan van Loon. 'Jan heeft afgelopen jaar geweldig gepresteerd door het klassement én meerdere baan- en wegwedstrijden te winnen. Hij is een geweldig uithangbord voor onze ploeg, de nieuwe sponsor en de skeelersport in het algemeen' .

Naast van Loon blijven ook Karlo Timmerman en Ian van Zutphen actief voor de ploeg. Timmerman kondigde afgelopen najaar aan te stoppen met schaatsen, maar draagt de skeelersport een warm hart toe. 'Karlo heeft wel duidelijk een stapje terug gedaan qua training en ambitie, maar ik verwacht dat hij desondanks nog waardevol is voor de ploeg met al zijn ervaring, snelheid en koersinzicht' aldus Vos.

De ploeg met roots in Staphorst wordt gecomplementeerd door Kevin van der Horst, Gerwin Smit en junior Remon Vos.