07-10-2016

De herfst is weer begonnen en de bladeren vallen weer van de bomen. Dit betekend dat er voor ons een einde is gekomen aan de mooiste zomersport die er is; het inline skaten of skeeleren. Voordat de teamleden zich gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen, en de schaatsen weer onderbinden is het tijd om nog eenmaal terug te blikken op een seizoen vol verrassingen en overheersend mooie prestaties en momenten.

Met dank aan de nieuwe hoofdsponsor Warx Personeelsdiensten werden nieuwe pakken ontworpen en aangemeten. Een mooi ontwerp waarop ook o.a. Timmerman Transport B.V., Diesel Buchli B.V., Talen machines en Derks Training en Coaching een prominente plek kregen. Ook vele 'vrienden van' en subsponsoren maakten dit mogelijk.

Met dank aan deze met enthousiaste en gepassioneerde sponsoren kon er een zomer lang gestreden worden om de ereplekken. En er waren verrassend veel ereplekken voor VV speedskating! De belangrijkste hoogtepunten van het seizoen 2016 waren oa:

- Winst KNSB Marathon Cup 3 te Veendam

- Winst KNSB Marathon Cup 4 te Gouda

- Winst eindklassement KNSB Marathon Cup

- Winst puntenkoers tijdens de baancompetitie finale te Haulerwijk

- Diverse podium plekken NK baan & weg te Heerde

- Diverse podium plekken tijdens open wedstrijd in oa Goes en Puttershoek.

Kortom een geweldig seizoen met verrassende uitschieters, en juist die verrassingen maken sport zo mooi. Een seizoen met veel verhalen en herinneringen die blijven. We hebben een selectie gemaakt van de mooiste momenten vastgelegd op schitterende foto’s met dank aan timsimaging.nl.